MARKETING

PREDNOSTI INTERNET OGLAŠAVANJA

Internet je fenomen koji je u velikoj mjeri promijenio živote ljudi. Na drugim medijima također kolaju informacije, ali nigdje tako velik broj, na tako brz i jednostavan način. Dobar marketing i dobra reklama prioriteti su u poslovnom svijetu, gdje je cilj ne samo privuči kupce, nego iz i zadržati, što nije nimalo lagan zadatak.

Internet oglašavanje ima najbolje karakteristike u usporedbi sa radio, tv i novinskim oglašavanjem, najveći broj čitatelja uz nisku cijenu oglašavanja, najbrži rezultati – znatnije povećanje posjeta vašim stranicama, povećanje prodaje proizvoda i usluga, najširi doseg – Vaš oglas je vidljiv cijelom svijetu. Na vrlo učinkovit način je moguće proširiti broj Vaših klijenata, kupaca ili partnera i izvan granica Hrvatske. Udio internet oglašavanja u svijetu rapidno raste…

ZAŠTO SE OGLAŠAVATI NA PORTALIMA TVRTKE TURBO IT j.d.o.o.

Vaš oglas je privilegiran. Na internetu se prikazuje kao mala web stranica koja ima direktnu poveznicu bez otvaranja početne stranice portala. Namijenjeni su isključivo za oglašavanje i promidžbu poslovnih subjekata (tvrki, obrta, OPG-a), Vaših proizvoda i usluga – sve na jednom mjestu.

Ako želite unaprijediti poslovanje na siguran i legalan način tako da Vaš oglas dođe do što većeg broja potencijalnih korisnika uz minimalna troškove i ulaganja. Naše cijene su izuzetno pristupačne, a oglasni prostor na portalima je izdašan. Stavljamo besplatno sve poveznice Vašeg vanjskog sadržaja (facebook, Vaš Web, Google+ …)

Portali su prilagođeni pregledavanju sa tablet računala, pametnih telefona, prijenosnih i stolnih računala.

Dopustite nam da zajedno, kao Vaši partneri u daljnjem poslovanju, zajednički “osvojimo” web prostor i da kvalitetno predstavimo vašu tvrtku velikom broju potencijalnih korisnika.